HR EN TR
PJ JankomirPJ Slobodna zona ZagrebPJ Žitnjak

Najčešća pitanja

 
Kako mogu iznajmiti skladišni prostor Robnih terminala Zagreb?

Način iznajmljivanja skladišnih prostora je različit, od iznajmljivanja tipa "ključ u ruke" po veličini različitih prostora, pa do iznajmljivanja prostora s kompletnom uslugom koju može činiti: istovar, zaprimanje, čuvanje, prepakiravanje, vaganje, carinjenje, cestovni i željeznički prijevoz i druge radnje s robama.Što trebam učiniti ukoliko želim iznajmiti uredski prostor u poslovnoj zgradi Robnih terminala Zagreb?
 
O veličini i dostupnosti uredskih prostora u poslovnoj zgradi Robnih terminala Zagreb (lokacija Žitnjak i lokacija Jankomir) kontaktirajte direktora poslovne jedinice.Koje su opcije za parkiranje teretnih vozila u krugu Robnih terminala Zagreb?

Teretna vozila moguće je parkirati na nekoliko načina, ovisno o željama i potrebama  korisnika. Više o parkiranju u krugu Robnih terminala možete naći OVDJEKoji su uvjeti za ostvarivanje gospodarske aktivnosti u Slobodnoj zoni Zagreb?
 
Domaće i strane fizičke i pravne osobe mogu obavljati gospodarsku djelatnost u zoni ako su registrirane u RH za obavljanje te djelatnosti, te ako ispunjavaju uvjete propisane Zakonom o slobodnim zonama. Strane osobe mogu za poslovanje u zoni umjesto osnivanja podružnice ili trgovačkog društva u RH sklopiti ugovor o zastupanju s domaćom fizičkom ili pravnom osobom (koja će biti korisnik zone). 

 
Ispiši