HR EN TR
PJ JankomirPJ Slobodna zona ZagrebPJ Žitnjak

Povoljno parkiranje vozila u krugu Robnih terminala Zagreb

Novost je mogućnost ugovaranja mjesečnog parkiranja vozila unutar kruga Robnih terminala Zagreb za osobne automobile, dostavna i kombi vozila do 3,5 tone te za teretna vozila.

Od 01. ožujka 2015. godine podružnica Robni terminali Zagreb uvela je u svoje poslovanje novu uslugu, povoljno parkiranje teretnih vozila na teretnim kolodvorima Jankomir i Žitnjak. Odgovor je to na iskazanu potrebu za sigurnim i cjenovno prihvatljivim parkiranjem.

Novost  je mogućnost mjesečnog parkiranja vozila unutar kruga Robnih terminala Zagreb, koje se regulira Ugovorom, a cijene iznose 300,00 kn mjesečno za osobne automobile, 400,00 kn mjesečno za dostavna i kombi vozila do 3,5 t,  500,00 kn mjesečno za teretna vozila od 3,5 t do 7 t te 600,00 kn mjesečno za teretna vozila preko 7 t. PDV je uključen u cijene.

Druga ponuda odnosi se na cijenu parkiranja vozila unutar kruga Robnih terminala Zagreb, a odnosi se na dnevno parkiranje s obračunskom jedinicom jedan sat. Tako parkiranje od 6,00 sati u ponedjeljak do 14,00 sati u petak za sva vozila do 7 t iznosi 4,00 kn/sat, a za vozila preko 7 t iznosi 6,00 kn/sat. Parkiranje od 14,00 sati u petak do 6,00 sati u ponedjeljak iznosi 1,00 kn/sat, a za teretna vozila iznad 7 t iznosi 2,00 kn/sat.

Ovakvim iznimno prihvatljivim cijenama parkiranja teretnih vozila podružnica Robnih terminala Zagreb pomaže akciji uklanjanja teretnih vozila s javnih i/ili zelenih površina  i otvara svoja vrata svim vrstama teretnih vozila kao svojevrsni vikend „truck hotel“ ili „park & ride“ zona za teretna vozila te promiče i svoju ekološku orijentaciju.

Teretni kolodvori Robnih terminala Zagreb na Jankomiru i Žitnjaku jedini su licencirani javni teretni kolodvori na području Grada Zagreba. Uz uređeno, ograđeno i asfaltirano parkiralište, osigurana je i čuvarska služba 24/7, te neometan ulazak i izlazak vozilom u bilo koje doba dana i noći (vikendom ili blagdanom).
Ispiši