HR EN TR
PJ JankomirPJ Slobodna zona ZagrebPJ Žitnjak

Velika posjećenost Noći muzeja u organizaciji Zagrebačkog holdinga

Izložba „Zagreb kakav je negdar bil", kojom se Zagrebački holding predstavio na Zagrebačkom Velesajmu u Noći muzeja, polučio je izuzetno velik interes naših sugrađana i gostiju grada Zagreba.
 
              Posjetitelji manifestacije "Noć muzeja 2016"

 
 
Podružnica Robni terminali Zagreb svoju izložbu fotografija o povijesti nastajanja naše tvrtke postavila je u kontejneru. Utemeljeni 1953. godine fotografijama smo pokazali kako su izgledali naši počeci, a filmom smo posjetitelje upoznali kako se razvijala naša djelatnost.

              Izložbeni prostor Robnih terminala Zagreb
 
Posebni interes, najmlađi ali i veliki posjetitelji, pokazali su za fotografiranje na starom obnovljenom viličaru. Fotografije su izrađivane na licu mjesta pa su ih posjetitelji ponijeli kao uspomenu na ovaj događaj. Stalni redovi za fotografiranje ali i više od 300 na licu mjesta izrađenih fotografija najbolji su pokazatelj velikog interesa.
 
              Posjetitelji manifestacije "Noć muzeja 2016"
Posjetio nas je i gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić sa suradnicima i predstavnicima Uprave Holdinga te brojnim novinarima. Primamljivoj ponudi fotografiranja na viličaru nije odolio ni gradonačelnik.

              Gradonačelnik Grada Zagreba gosp. Milan Bandić
Ispiši