HR EN TR
PJ JankomirPJ Slobodna zona ZagrebPJ Žitnjak

Robni terminali Zagreb obilježavaju 68 godina postojanja


21. travnja 2021. godine Robni terminali Zagreb, podružnica Zagrebačkog holdinga obilježava 68 godina postojanja. Sve je krenulo 1953. godine kada je Odlukom Narodnog odbora grada Zagreba osnovana tvrtka „Skladišta“ na adresi Strojarska ulica 6, koja je se kroz 68 godina razvila u modernu tvrtku kakvu poznajemo danas a čine je tri Poslovne jedince – Jankomir, Žitnjak i Slobodna zona Zagreb.

Dugogodišnjim radom, razvojem i unapređivanjem poslovanja tvrtka Robni terminali Zagreb pozicionirala se kao nezaobilazan partner  u pružanju usluga u skladištenju, utovaru i istovaru robe kao i u otpremničkim poslovima. U svojoj ponudi uz navedene poslove nudi usluge kamionskog kolodvora i mogućnost parkiranja teretnih vozila. 

Podružnica Robni terminali Zagreb raspolaže sa 160 000 m2 zatvorenoga i 40 000 m2 otvorenog skladišnog prostora u kojima obavlja skladištenje carinske i necarinske robe koji su pod 24-satnim video nadzorom te nadzorom unutarnje čuvarske  službe, a osim toga raspolaže i sa 30 000 m2 uredskog prostora za iznajmljivanje.

Zagrebački holding d.o.o. osnivač je i nositelj koncesije za Slobodnu zonu Zagreb do 2023. godine a Podružnica također posjeduje koncesiju za obavljanje kolodvorskih usluga do 2027. godine.

Podružnica Robni terminali Zagreb svojim položajem, kapacitetima i svom  mehanizacijom potrebnom za manipulaciju svim vrstma robe želi postati centar za prihvat roba, tereta i vozila namijenjenih tranzitu.

Robni terminali Zagreb – partner od stopostotnog povjerenja


      
 
Ispiši