HR EN TR
PJ JankomirPJ Slobodna zona ZagrebPJ Žitnjak

Obilježena 65. godišnjica osnutka Robnih terminala Zagreb

Podružnica Robni terminali Zagreb, proslavila je 20. travnja - 65 godina postojanja. Svečanost organiziranu na Jankomiru uveličali su gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić sa suradnicima, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga gospođa Ana Stojić Deban sa suradnicima, predstavnici Skupštine Grada Zagreba, poslovni partneri te djelatnici tvrtke, bivši i sadašnji. 
Voditelj podružnice gospodin Krunoslav Gašparić podsjetio nas je na dosadašnje uspjehe tvrtke ali i najavio nove projekte kojima Robni terminali Zagreb, uz potporu Grada i Zagrebačkog holdinga, žele zadržati lidersku poziciju u svojoj djelatnosti - izgradnjom novog kontejnerskog terminala, otvaranjem logističko-distibutivnog centra i prenamjenom hale u skladište arhivske građe za Grad Zagreb. „Efikasnost, sinergija svih naših učinaka i novi proizvodi“ - najvažnija je misao vodilja u Robnim terminalima.
Predsjednica Uprave Ana Stojić Deban, uz želje za nastavkom dosadašnjeg uspješnog rada, prisjetila se i svojih radnih početaka upravo u Robnim terminalima Zagreb.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pohvalio je požrtvovnost i organiziranost djelatnika, te uz želje za daljnjim nastavkom razvoja tvrtke, zajedno s voditeljem Podružnice i predsjednicom Uprave uručio zahvalnice bivšim radnicima za vrijedan rad i njihov doprinos razvoju tvrtke.
Zaključak svih nazočnih na ovoj svečanoj obljetnici bio je da su Robni terminali partner od 100% povjerenja i da je u terminalima roba na sigurnom.


      Proslava  65. godišnjice osnutka Robnih terminala Zagreb
Ispiši